Skoči na vsebino

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

Z življenjskim zavarovanjem lahko zaščitite svojo prihodnost in prihodnost svoje družine.

Življenjsko zavarovanje za vas in tiste, ki jim pomenite vse

Življenjsko zavarovanje je varnostna mreža, s katero lahko življenje uživate v polni meri. Namenjeno je vsem od 14 do 80 let in se mora prilagajati vaši življenjski situaciji. Če ste mladi in samski, naj vam zagotavlja sredstva, da premostite izgubo dohodka ali težko bolezen. Če morate skrbeti za družino, naj jim pomaga prebroditi izgubo tako, da nadomesti vaš prihodek. V jeseni življenja pa naj vam zagotovi dodatek k pokojnini ali kupček, ki ga lahko zapustite potomcem.

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

MOJ ŽIVLJENJSKI KASKO

Življenjsko zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim pomaga skozi najrazličnejše življenjske preizkušnje: hude bolezni, poškodbe, kredite, dolgove, šolanje otrok …

VARNA LETA

Življenjsko zavarovanje za starejše od 50 let z zajamčenim izplačilom. Poskrbite za svojo varnost v primeru hujše poškodbe ali bolezni oziroma za varnost svoje družine v primeru vaše smrti.

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA Z VARČEVANJEM

MOJ ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje za tiste, ki želite poskrbeti za svojo prihodnost. Obročna vplačila vam omogočajo varčevanje za vaše dolgoročne cilje.

ENKRATNI ŽIVLJENJSKI BONUS

Življenjsko zavarovanje z enkratnim vplačilom, s katerim se zavarujete za primer smrti. Hkrati se vaša sredstva plemenitijo v naložbah, ki vam omogočajo, da dosežete zastavljene cilje.

ZLATA LETA

Življenjsko zavarovanje za starejše od 60 let, ki vaši družini zagotovi varnost v primeru vaše smrti, hkrati pa z njim tudi varčujete. Nudi vam tudi varnost v primeru hujših poškodb ali bolezni.

VARNOST V PRIMERU BREZPOSELNOSTI

ZAVAROVANJE ZA PRIMER BREZPOSELNOSTI

Zavarovanje, ki vam omogoči nov začetek, po tem ko izgubite zaposlitev. Zavarovanje zagotavlja izplačila dogovorjenega mesečnega nadomestila za izgubljeni dohodek.

Rdeča svetuje

Imaš vprašanje? Z veseljem bomo naj odgovorili.