Skoči na vsebino

Zdravstvena zavarovanja

Zavarovanja, prilagojena vašim potrebam in celovita zdravstvena zaščita za vaše zdravje s paketom zavarovanj Moj zdravstveni kasko.

Moj zdravstveni kasko

Sistem obveznega zdravstvenega zavarovanja je v Sloveniji preobremenjen. To povzroča dolge čakalne dobe. Splošni zdravniki so zaradi preobremenjenosti težje dostopni. Zato je priporočljivo poskrbeti za dodatna zavarovanja, ki vam omogočajo hitrejši dostop do zdravnika, diagnoze, zdravljenja in rehabilitacije ter hkrati spodbujajo k ohranjanju zdravja.

Za celovito zdravstveno zaščito izberite paket zdravstvenih zavarovanj Moj zdravstveni kasko, ki vključuje:

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje,

Zavarovanje Specialisti z asistenco,

Zavarovanje Zdravil.

Ugodnosti

Ob veljavnem dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju ali sklenitvi novega vam priznamo 10 % popust na zavarovanje Specialisti z asistenco.

Če hkrati sklenete zavarovanje Specialisti z asistenco vsaj še za enega člana vaše družine, vam priznamo dodatni 5 % družinski popust na premijo zavarovanja Specialisti z asistenco.

Celovita zdravstvena zaščita

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije razliko do polne cene zdravstvenih storitev, česar obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nimate, morate za večino zdravstvenih storitev doplačati sami.

SPECIALISTI Z ASISTENCO

Ko potrebujemo pomoč zdravnika specialista, bi ga želeli obiskati čim hitreje. Velikokrat pa nam hitro okrevanje preprečijo dolge čakalne dobe. Zagotovite si hiter dostop do zdravnika specialista in diagnoze ter hiter začetek zdravljenja in okrevanje.

ZAVAROVANJE ZDRAVIL - RAZŠIRJENO

Zavarovanje, ki se priključi k zavarovanju Specialisti z asistenco, krije stroške zdravil, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. To so zdravila, predpisana na beli (samoplačniški) recept in zdravila, ki so na listi tako imenovanih medsebojno zamenljivih zdravil.

Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni

Zagotovite si ustrezno pomoč v primeru bolezni ali nezgode. Vaše okrevanje bo hitrejše in manj stresno.

Športnik

Zavarovanje Športnik je prilagojeno potrebam športnikov in omogoča kar najhitrejše in učinkovito zdravljenje športnika ob nezgodi ali poškodbi na treningu, tekmovanju ali pri aktivnostih v prostem času ter ob bolezni.

Pridobite informativni izračun

V samo nekaj minutah preverite celovito zdravstveno oskrbo in si zagotovite miren spanec!